Devrek'de faaliyet gösteren Nağme Color fotoğraf stüdyosu, geleneksel ha line getirdiği bedava fotoğraf çekim geleneğini 2012 yılının ilk gününde de devam ettirdi.
Devrek'te 20 yıldan beri vatandaşlara hizmet veren Nağme Color fotoğraf stüdyosu, kurulduğundan bu güne kadar geleneksel hale getirdiği 0-10 yaş grubundaki çocukların bedava fotoğraflarını çekmeyi bu yılda devam ettirdi. Firma sahibi Ali Naim İlhan, kurulduğumuzdan bu yana geleneksel hale getirdiğimiz 0 -10 yaş grubundaki çocukların bedava fotoğraflarını 2012 yılının ilk gününde de devam ettirdik. İlçede ve köylerde yaşayan çocuklarımızın fotoğraflarını hiçbir ücret talep etmeden çekiyoruz sözleri ile konuştu.

ERKEN SAATLERDE UZUN KUYRUKLAR
Çocuklarının bedava fotoğraflarını çektirmek için firma önünde sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluşturarak sıraya giren vatandaşlar, 20 yıldan bu yana her yılın ilk gününde bizlerden hiçbir ücret talep etmeden çocuklarımızın fotoğraflarını çeken firma sahibine teşekkür ediyoruz dediler. Noel Baba kılığındaki mankenle fotoğraf çektiren çocuklara ayrıca balon da hediye edildi