Vatandaşları dinleyen, yeni döneme ilişkin projeleri ve partinin seçim beyannamesine ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Bekar, 24 Haziran tarihinden itibaren Türk siyasetinde yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

Bölgenin sorunlarını ve çözüm noktalarını çok iyi bildiklerine vurgu yapan Bekar, Kdz.Ereğli'ye eğitim kampüsü yapılması noktasında başlatılan çalışmaların tamamlayıcı noktasında olacaklarını anlattı.

 


BÖLGENİN OLMAZSA OLMAZI

Ereğli Devlet Hastaneleri'nin eski yerinin Bülent Ecevit Üniversitesi'ne tahsis edilmesi ile başlayan sürecin çözümü için çaba harcayacaklarını ifade eden Bekar, şöyle konuştu: "Bölgemizin olmazsa olmazları arasında yer alan Ereğli Devlet Hastanesi'nin eski yerlerinin eğitim kampüsüne dönüştürülme çalışmaları büyük bir memnuniyet ile başladı. Eğitim kampüsünün devreye girmesi ile ilçemize olan ilginin daha da artacağı, gerek ekonomik gerekse kültürel zenginliklerin ciddi artış göstereceği hepimiz tarafından bilinmektedir. Bir takım yaşanan gelişmeler sürecin uzamasına neden olduğunu üzülerek gördük. Birlik ve bütünlük içerisinde bu projenin sonuca erdirilmesi bizim önceliklerimizin arasında yer almaktadır. Eğitimde kalitenin arttırılması, başarıyı da beraberinde getirecektir. Gittiğimiz her noktada partimizin ve Cumhur ittifakının hedeflerine projelerine ilişkin bilgiler veriyoruz. Gerek milletvekilliği gerekse Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin halkımızın gösterdiği teveccühten son derece memnunuz. Birlikte başaracağız, birlikte Zonguldak'ı, ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacağız"

 


MAHALLE, KÖY VE BELDELERDE MESAİ YOĞUN

Bekar, seçim sürecine kısa bir süre kala sıkılmadık el bırakmayacaklarını bu doğrultuda gerek milletvekili adayları gerekse parti teşkilatları ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, "Herkesten Allah razı olsun, gösterilen ilgiye verilen katkılara teşekkür ediyorum" dedi.