İstanbul Zonguldaklılar Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda iftar yemeği verdi.

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde verilen iftar yemeğine, İş adamı Ahmet Doruk, İş adamı Mustafa Gülmez, İstanbul Zonguldaklılar Derneği Başkanı Orhan Bayraklı, Yönetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Gökay, Muharrem Aydın, İlker Eliçora, Bağcılar Zonguldak Karaelmaslılar Derneği Başkanı Mustafa Doruköz, Alaplı İlçesi Sos. Yar. ve Day. Derneği Başkanı Rasim Bozkurt, Esenler Zonguldaklılar Derneği Başkanı Hasan Gitti ile yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Eğerciler Derneği Başkanı Muhterem Kartal, Doruk İnşaat sahibi, sanatçı-yazar İsa Muslubaş, Simge Yapım Medya Hizmetleri sorumlusu Gülbahar Merdivan, akademisyenler ve misafirler katıldı.

İftar yemeğinin ardından açılış konuşmasını yapan İstanbul Zonguldaklılar Derneği Başkanı Orhan Bayraklı, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.

Bayraklı, “Düzenlediğimiz bu iftar yemeğini İstanbul’daki Zonguldaklılar ile Zonguldak’taki hemşerilerimizi buluşturmak adına düzenledik. Zonguldak’tan birçok bürokrat ve iş adamlarını davet etmemize rağmen burada görememek bizleri üzmüştür. Burada, Zonguldak’ı temsil eden bir bürokrat bir iş adamı görmek bizleri mutlu ederdi. Yeterli desteğin verilmemesi bizlerin çalışma azmini şevkini düşürüyor. Biz isteriz ki, İstanbul’daki Zonguldaklıları en iyi temsil edelim bunu yanında Zonguldak için bir şeyler yapabilelim” dedi.

Bayraklı, İstanbul Zonguldaklılar Derneği’ne desteklerinden dolayı Doruk İnşaat sahibi İş adamı Ahmet Doruk’a teşekkür etti. Daha sonra derneğin yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Gökay konuşmasında, katılımın yeterli seviyede olmadığını geleceğine dair söz verenleri de göremediğinden dolayı üzgün olduğu söyleyerek katılan herkese teşekkür etti.