Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2012-2013 eğitim-öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında “Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu” kategorisinde ilk 10 kurum arasında yer alan ve yapılan saha ziyaretinin ardından iyi bir derece bekleyen Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu’nun Müdür ve öğretmenleri Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret ederek, saha ziyareti sürecine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.
Okul öğretmenleriyle birlikte Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret ederek, çiçek takdim eden Okul Müdürü Erdal Yılmaz, gerek saha ziyareti öncesinde ve gerekse saha ziyareti sırasında Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’ndan büyük destek ve ilgi gördüklerini belirterek, bu destek ve ilginin saha ziyaretinde yer alan Bakanlık heyetinin de dikkatini çektiğini bildirdi. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun Bakanlık heyetinin saha ziyareti sırasında da yanlarında olduğunu hatırlatan Okul Müdürü Erdal Yılmaz, “Sayın Belediye Başkanımız, bu süreçte bizleri hiç yalnız bırakmadı. Kendisinin de bu desteğiyle, Haziran ayında açıklanacak sonuçtan iyi bir derece bekliyoruz. Bu süreçte, herkesin desteğini gördük. Destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. “ dedi.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, “Kaliteli Kurum” kategorisinde ilk 10 kurum arasına kalan Kasımlı İlköğretim Okulu’nun iyi bir derece almayı hak ettiğini belirterek, “ Biz de bu sürece katkıda bulunmayı üzerimize düşen bir sorumluluk olarak gördük. Elimizden gelen desteği de vermeye çalıştık. Beklentimiz okulumuzun birinci olması, en azından iyi bir derece elde etmesi. Bize göre, Kasımlı İlköğretim Okulu birinciliği hak ediyor“ dedi.