CHP. Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun ‘un Kozlu Belediye Başkanı Ali BEKTAŞ ın yapmış olduğu açıklamayı üslup bozukluğu olarak değerlendirirken şöyle dedi:

 

Yoğun bir Referandum sürecinin sonuna geldik. Bundan sonra irade halkımızın iradesidir. Türk halkı duyarlıdır. Bu anlamda halkımıza güveniyoruz. Hayırlı olsun diyoruz.

           

Ancak geçen gün Sayın Ali BEKTAŞ yine fütursuzca her zamanki gibi Ali Bektaş a yakışan dengesiz açıklamalardan birini yaptı. CHP. Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU için Yaptığı açıklama yine sokak ağzıyla Ali BEKTAŞ uslubu ile yakışıksız bir açıklama oldu. Daha önceleri de bu tarz açıklamalarda bulunan ve daha sonra özür dileyen BEKTAŞ aslında kısaca danışmanlık yaparken onu tanımlayan açıklamayı Sayın Harun AKIN Mer otelde yapmıştı. BEKTAŞ ın uslubu ile ilgili Arslan ile tilkinin hikâyesini özetlemişti. Bunu açmaya benim terbiyem müsaade etmiyor. Ancak BEKTAŞ merak ederse Harun AKIN dan dan fıkrayı tekrar dinleyebilir veya sorarsa bende anlatabilirim.

           

Evet, Sayın BEKTAŞ birde aynaya baksın. Bizde şöylemi diyelim; sen siyasi olarak nerden geldin, nereye gittin, şuan nerdesin. Benim bildiğim bu tarz Konsomatrislerin tarzıdır.İlkeli insanların tarzı değildir. BEKTAŞ kendisi Kozlu Halkının ve ona oy verenlerin içine bir girer dinlerse ne dediklerini söylemlerine bakarsa cevap veremez. BEKTAŞ a HAYIR lı olsun AKP ye HAYIR lı olsun ancak KILIÇDAROĞLU gibi dürüst, ahlaklı ve ilkeli bir siyasetçiyi böyle karalayamaz. CUMHURİYET HALK PARTİLİLER de buna müsaade etmez.

 

Sonuç olarak Ali BEKTAŞ Kamuoyuna ne sıkıntısı olduğu bir açsın. Bu densizce bulunduğu yere ve makama yakışmayan üslubun amacını sebebini bir anlatsın. Ancak BEKTAŞ şunu bilsin ki biz üslubumuzu bozmuyoruz, bozmayacağız. Daha öncede söylediğimiz gibi bu tarz saldırılara da gereken cevabı vermek zorundayız. BEKTAŞ siyasi çizgisine baksın, bunun karşılığını bulsun. Her kes yaptıklarını hesabını tarih önünde, toplum önünde verecektir; dedi.