Kdz. Ereğli Motosiklet Kulübü olağan kongresini gerçekleştirdi.

Kırmacı Mahallesi'nde bulunan dernek hizmet binasında gerçekleştirilen kongrede Başkanlığa Alper Hasçelik seçildi. Yönetim Kurulu'nda ise Başkan Yardımcılığına Muhittin Koç, Saymanlığa Tufan Yeşiltaş, Sekreterliğe Alper Alpago, Yönetim Kurulu Üyeliği ise Mehmet Morcu'dan oluştu. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Sebahattin Yavuz, Birol Bektaş, Murat Güvendi, Levent Günay, Hızır Rıfkı Yazıcı, Denetim Kurulu'na Ayhan Kalaycı, Atakan Yazıcı, Aykut Arslan Denetim Kurulu yedek üyeliklerine Güray Meşe, Yaşar Kudret, Hakan Demircioğlu getirildi.

"EKİPTE HERKESİN SORUMLULUK ALMASI..."

Derneğin 3 yıldır başkanlık görevini sürdüren ve yeni dönemde aday olmayan Birol Bektaş da yaptığı konuşmada, görevi süresince yönetim kurulu ve üyeler ile birlik ve bütünlük içerisinde hareket ettiklerini belirterek, şunları söyledi: "İlçemize yakışır, topluma örnek projeler yaptık. Sosyal etkinliklere katıldık. İnsanların motosiklet kullanıcılarına olan bakış açısını değiştirmek, düzgün ekipmanlı ve çevreye duyarlı olduğumuzu göstermek için her zaman çabaladık. Toplumu rahatsız eden davranışlardan her zaman uzak durduk ve tarz kişiliklere içimizde yer vermedik. Bugün burada bayrağı yeni başkanımız Alper Hasçelik'e devrediyorum.  Onun bizden daha güzel şeyler yapacağına inancımız tam. Ekipte herkesin sorumluluk alması bayrağı sırayla taşıması mutluluk verici. Kdz.Ereğlimize yakışan Kdz.Ereğli Motosiklet Kulübü'ne ve yeni yönetime desteğim artarak devam edecektir."

Dernek Başkanı olan Alper Hasçelik de 3 yıllık görev süresi boyunca başarılı çalışmalara imza atan Bektaş ve yönetimine teşekkür ederek, "Bizler de aldığımız bayrağı daha ileri noktalara taşımak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.