Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediye sınırlarına katılan iki mahalle birlikte 9 mahalle olduklarını belirterek, ilçe olma ve değişiklikleri anlatmak için Kozlu Belediye Meclis Salonu'nda muhtarlara bilgiler verdi.
Başkan Bektaş, yaptığı bilgilendirme toplantısında, şunları söyledi: TBMM Genel Kurul gündeminde 6 Kasım tarihi itibari ile Büyükşehir Belediye Kanunu ve bazı kanunlarda değişiklik yapılarak, nüfusu 20 bin ve üzerinde olan beldeler kapsamına giren Kozlu beldemizin ilçe olma kararı kabul edilerek, Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün onayına sunuldu. Kozlu'da bulunan ve yeni belediye sınırlarımıza aldığımız, yeni çıkan yasa ile Esenköy ve Yahma Köyü muhtarlarımızın da bulunduğu Kozlu'nun ilçe olma yolundaki değişiklikler hakkında bilgilendirme toplantısı yaptık. Kozlu'nun bundan itibaren 9 mahallesi oldu. İlçe olma yolundaki değişikleri ve yasanın bizlere verdiği olanakları kullanacağız.
9 mahallenin sorunu bundan sonra bizim belediyemizin sorunudur. Kozlu'nun ilçe olmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.