Zonguldak ve Kozlu'daki ilköğretim, ortaöğretim ve yüksek öğretim kurumlarına Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın desteği aralıksız devam ediyor.
Okullara tam destek kapsamında Kozlu'da bulunan tüm öğretim kurumlarının fiziki yapılarının iyileştirilmesi için bahçe ve çevre düzeni gibi bina tadilatları, boya-badana yapımları gerçekleştirilerek, eğitime destek veriliyor.
Okul bahçelerine basketbol, voleybol sahaları, oyun grupları, oturma bankları ile adeta devlet okullarının özel okul görünümüne getirilmesi vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılanıyor.
Öğrenci velileri, memnuniyetlerini dile getirerek, “Çocuklarımız için Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, okullarımızı adeta kolej gibi yaptırdı.
Bütün bunların yanında Başkanımız Ali Bektaş'ın eğitim ve çocuk sevgisini Kozlu Belediyesi sınırlarını da aşarak Zonguldak'taki çeşitli okullarında yardımına koşuyor” dediler.
Bektaş, bu eğitime destek kampanyasında son olarak Zonguldak Fen Lisesi’ne de elini uzattı.
Okul bahçesi zemini yeniden renkli betonla kaplandı, okul bahçesine basketbol, voleybol sahaları kazandırıldı. Okul yönetimi ve vatandaşlar desteğinden dolayı Başkan Bektaş'a teşekkür ettiler.