Kozlu Belediyesi'nin bu yıl ilk defa gerçekleştirdiği Ramazan Şenlikleri sona erdi. Ramazan ayı süresince her akşam yapılan Ramazan Şenlikleri'ne halk yoğun ilgi gösterirken, şenliklerin her yıl geleneksel olarak yapılacağı bildirildi. Ramazan Şenlikleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla da devam etti. Ramazan ayı süresince her akşam Cumhuriyet Alanı'nda iftar sonrası başlayan şenlikler, üç gün süren Ramazan Bayramı dolayısıyla da yapıldı. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Ramazan Şenlikleri'ne katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Şenliklerin Kozlu'da ilk defa yapıldığını anımsatan Başkan Bektaş, her yıl geleneksel olarak şenliklerin yapılacağını belirtti.Ramazan ayı süresince her akşam yapılan şenliklere halkın yoğun ilgi göstermesinden memnun olduğunu dile getiren Bektaş, "Göreve başladığımız sürece Kozlu'da her zaman istikrarın ve huzurun sağlanmasından yana olmaya gayret gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz.
Bildiğiniz gibi Kozlu'da şenlikleri ilk defa her akşam halka sunduk. Ramazan ayı süresince yapılan şenliklere halkımız yoğun ilgi gösterdi.
Belediye Başkanı olarak bu ilgiden memnum oldum. İlk defa yapılan şenliklerin bundan sonra her yıl geleneksel olarak yapmayı düşünüyoruz. Ben yapılan şenliklere emeği geçen, katkı sağlayan ve bizleri yalnız bırakmayan herkese ve halkıma teşekkür ediyorum" dedi.