Kozlu'da 13 yaşında kas erimesi hastalığı sonucu yürüyemeyen Şennur Acar'a Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın girişimleri sonucu akülü araba hediye edildi.
Kozlu 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan evli ve bir çocuk annesi Şennur Acar, 13 yaşında kas erimesi hastalığı sonucu tekerlikli arabaya mahkum kaldı. 13 yaşından beri tekerlekli arabada evin işlerini yapmaya çalışan Şennur Acar, geçtiğimiz aylarda Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a gelerek, rahatsızlığını anlatması sonucu Bektaş'tan kendisine akülü araba verilmesi konusunda ricada bulundu.
Şennur Acar'ı dinledikten sonra girişimlere başlayan Belediye Başkanı Ali Bektaş, Zonguldak Valisi Erdal Ata ile birlikte Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan evli ve bir çocuk annesi Şennur Acar'a akülü arabayı getirerek kendisine hediye etti. Kendisine hediye edilen akülü araba karşısında çok duygulanan Şennur Acar, kendisine el uzatan başta Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a ve Zonguldak Valisi Erdal Ata'ya yardımlarından dolayı teşekkür etti.
BEKTAŞ, "BİZ ARACI OLDUK"
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, daha önce kendisine gelerek konumunu paylaşan Şennur Acar'a belediye başkanı olarak aracı olduklarını söyledi.
Şennur Acar'ın konumunu televizyon ve gazetelerden öğrendiğini ve daha sonra kendisine gelerek durumunu izah ettikten sonra akülü araba ihtiyacı olduğunu dile getirdiğini belirten Başkan Bektaş, girişimler sonucu Şennur Acar'a akülü arabayı verdiğini söyledi.
Bektaş, "Şennur kızımızın konumunu televizyon ve gazetelerden öğrendim. Başta bu haberi yapan siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şennur kızımız bize gelerek durumunu izah ederek, 13 yaşından beri kas erimesi hastalığı sebebiyle yürüyemediğini ve kendisinin bir akülü arabaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Bizde belediye başkanı olarak bu konuyu önce Zonguldak Valimiz Sayın Erdal Ata'ya bildirerek, kendisinin yardımları sonucu Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan araba konusunda talepte bulunduk. Sosyal Yardımlaşma Vakfı bizim bu talebimize yardımcı olarak bir adet akülü arabayı Şennur kızımıza hediye ettik.
Biz belediye başkanları olarak halkımızın her zaman yanındayız. Kozlu nüfusu bakımdan büyük bir belde olsa bile küçük bir beldedir. Burada halkın bütün sorunlarıyla ilgilenen tek belediye başkanı vardır. Herkes bize gelir.
Bizde belediye olarak elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Biz sadece aracı oldum. Çok mutluyum. Akülü arabayı Şennur kızımız güle güle kullasın" şeklinde konuştu.  19 Mayıs Mahallesi'nde kirada oturan ve eşinin işsiz olduğunu dile getiren Şennur Acar Belediye Başkanı Ali Bektaş'tan eşine is talebinde bulundu. Bektaş'ta Şennur Acar'a eşine iş konusunda elinden geleni yapma sözü verdi.