Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları (DLH) Bölge Müdür Yardımcısı Yusuf Taşkan ile Ankara Yenimahalle eski Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı ziyaret ettiler.
TAŞKAN’DAN ZİYARET
DLH Bölge Müdür Yardımcısı Yusuf Taşkan ve İnşat Mühendisi Erdem Öncebi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ile birlikte Kozlu sahilindeki Balıkçı Barınağı’na yapılacak olan kayık çekek yerlerini incelediler. Taşkan ve Öncebi, daha sonra Başkan Bektaş'ı makamında ziyaret ederek, Kozlu sahilinin modern bir sahil haline geldiğini, bu çalışmalarından dolayı Bektaş'ı kutladılar.
DUYAR’DAN ZİYARET
Ankara Yenimahalle eski Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a nezaket ziyaretinde bulundu. Duyar, Kozlu Belediyesi’nin çalışmalarını yakından izlediğini ve başarılı çalışmalarından dolayı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a teşekkür etti.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş da, Ankara Yenimahalle eski Belediye Başkanı Ahmet Duyar'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Ahmet Duyar'ın Kozlu'ya gelerek belediyemizi ziyaret etmesi, bizim adımıza sevindirici bir olaydır. Ahmet Bey'e Kozlu'ya hoş geldin der, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.