Alaplı Belediye personeli iftar yemeğinde bir araya geldi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, iftar'da yaptığı konuşmada, 2014 yılından bu yana hep birlikte çok güzel çalışmalara imza attıklarını bundan sonrada atmaya devam edeceklerini söyledi.

Alaplı Belediyesi 52 yaşına girdiğini ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

"Değerli çalışma arkadaşlarım. Allah tutmuş olduğumuz oruçlarımızı yapmış olduğumuz ibadetleri kabul etsin. İnşallah daha böyle nice Ramazan’larda ve İftar programlarında hep birlikte sağlık ve sıhhat içinde kavuşuruz. İftar programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Sizler bizim için çok önemlisiniz. 2014 yılından bu yana birlikteyiz ve çok güzel bir çalışma ortamı yakaladık. Alaplı’da hep birlikte güzel işler başardık ve inşallah başarmaya da devam edeceğiz. Hepinize tek,tek teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun."


ALAPLI BELEDİYESİ 52 YAŞINDA

Tekin, Alaplı Belediyesi 52. kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirterek, Değerli çalışma arkadaşlarım. Bugün aslında çok özel bir gün. Bugün Alaplı Belediyesi’nin kuruluşunun 52. Yıl dönümü. Allah, bu Belediyenin kurulmasında emeği geçen herkesten razı olsun. Ben şimdi size bugüne kadar Belediye Başkanlığı yapan herkesin ismini tek,tek saymak istiyorum. Başta kurucu Belediye Başkanımız rahmetli Eyüp Yaman olmak üzere sırasıyla, rahmetli Fahrettin Yazgan, Mehmet Sözer, Seçkin Tekin, rahmetli Ahmet Zeki Atalay, Sedat Atalay, Muhabbet Tezel, Faruk Çaturoğlu, Ekrem Yazıcı, Nevzat Çimenoğlu bugüne kadar Belediyemizde Belediye Başkanlığı yapan bu isimlerin hepsinden Allah Razı olsun. Her biri Belediyemize çok güzel hizmetler yaptılar. Aramızdan ayrılan Belediye Başkanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, sağ olanlara ise uzun ve sıhhatli ömürler diliyorum. Bize de Cenab-ı Allah 2014 yılında Belediye Başkanı olmayı nasip etti bizde diğer Belediye Başkanlarımız gibi sizlerle birlikte Alaplı’mıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. Ben tekrar Belediyemizin 52. Kuruluş yıl dönümü kutluyor, İftar programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum." dedi.