Belediye Başkanının, hakkında iftira ve karalama politikası yürüttükleri gerekçesiyle Zonguldak’ta iki gazete sahibi ve bir internet televizyonculuğu yapan kişi hakkında oluşturduğu şikayet dilekçesini Başbakanlık Makamına ilettiği bildirildi.



Kozlu Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, Başbakanlık Makamına Belediye Başkanı Ertan Şahin imzası ile gönderilen şikayet dilekçesine yer verildi.

Dilekçede, “….AK Parti Milletvekillerimiz, İl, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız aleyhinde köşe yazıları yazıp ‘Karalama Politikası’ ile son zamanda FETÖ/PDY üzerinden bu ‘İftira ve Karalama Politikalarına’ devam ettiği gözlemlenmekte olup, bu şekilde Partimizi de Zonguldak ölçeğinde dizayn etme çabasında olduğu tespitimizdir.

Bunun yanında aynı politikayı devam ettiren ve müşterek işbirlikçileri olan … ve yine Zonguldak’ta internet televizyonculuğu yapan …. olmak üzere müşterek olarak; siyasetçi ve bürokratları yayınlarıyla tehdit ederek ve ‘Paralelcilerden’ destek alarak yürüttükleri faaliyetlerini tehdit ettikleri kişilerden aracılar vasıtasıyla paralar isteyerek adeta çete gibi çalışmakta oldukları dolayısıyla bu şahısların tüm faaliyetlerinin incelemeye aldırılmasıyla ilgili gerekli iş ve işlemlerin yapılmasını saygıyla arz ederim”