Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına tüm maaşını bağışlayarak destek verdi.
Millet olarak birlik, beraberlik, dayanışma ve kenetlenme ruhuyla hareket ettikleri zaman her türlü zorluğun üstesinden geldiklerini ifade eden Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz , "Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de etkisini artıran korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında her türlü tedbirin alındığı bu zorlu dönemde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bir nebzede olsa destek olmak adına tüm maaşımı bağışlama kararı aldım. " ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla, korona virüs salgını nedeniyle Türkiye'nin dört bir tarafında ve Akçakoca’da da ekonomik anlamda zor günler yaşayan vatandaşlara destek olmak adına başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasını sonuna kadar desteklediğini bildiren Başkan Yanmaz, " Millet olarak birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla hareket ettiğimiz zaman nice zorlukları hep birlikte aştık, bugünde dünya genelinde global bir tehdit haline dönüşen ve çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine yol açan korona virüs salgını karşısında yine dayanışma ve kenetlenme ruhuyla hareket etmemiz gerekmektedir.’’ dedi