Hedefinin belediye başkanlığı ve milletvekilliği olmadığını vurgulayan Ocakçı: "Bizim yolumuz belli, biz bu yol için buradayız. Koltuğa oturmak önemli değil. Belediyeyi kazanıp CHP'nin bayrağını o belediyeye dikmek önemli. CHP'nin bayrağının dalgalanması ile biz başardığımızı anlayacağız"

 

CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı, İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantı ile adaylığını açıkladı. Kdz.Ereğli Belediyesini kazanmak, genel seçimlerde CHP'nin iktidara çıkmasını sağlamak için çaba harcayacaklarını anlatan Ocakçı şu ifadelere yer verdi:

 

KİMSE BUNU DA UNUTMASIN"

"Biz seçime giderken de seçim bittikten sonra da hep biriz, beraberiz, kimse bunu da unutmasın. Bazı şeyleri vurgulamakta yarar görüyorum. Buradan sesleniyorum, CHP devrimdir, direniştir, kuruluştur ve kurtuluştur. CHP'li demek canını hiçe sayıp toprağın altında yatan kuvai milliye gibidir. İlk gün karşınıza çıkarken duyduğum heyecan ve geçmişten bugüne vermiş olduğumuz mücadelenin kazanımlarından aldığım cesaretle daha güçlü bir örgüt için ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Kardeşlik, birlikte yolumuza devam edeceğiz.

 

"İZİN VERMEYECEĞİM"

2019'a giderken siyasi beklentiler artık önemli değil. Bu kritik süreçte anlamak ta yok kişilere takılmanın da anlamı yok. Önemli olarak ilk söylenmesi gereken şey Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığını ve genel seçimleri CHP'nin kazanmasıdır. Partimizi zedelemek isteyenlerin amacına ulaşmasına izin vermeyeceğim. Belediye başkanlığı ve milletvekilliği için yola çıkmıyoruz biz partimizin 2 yıl daha başarısı için ilçe yönetimine talibiz.

 

"BİZİM YOLUMUZ BELLİ"

Bizim belediye başkanlığı, milletvekilliği talebimiz yok, olmayacak. Bizim yolumuz belli, biz bu yol için buradayız. Koltuğa oturmak önemli değil. Belediyeyi kazanıp CHP'nin bayrağını o belediyeye dikmek önemli. CHP'nin bayrağının dalgalanması ile biz başardığımızı anlayacağız. Bizler için koltuklar önemli değil. Bizler için CHP ilelebet varlığı ve iktidara taşınmasıdır. Ereğli İlçe Başkanlığına bu duygu ve düşüncelerle kongrede adayım. Ekip arkadaşlarım ile birlikte hedeflerimizi gerçekleştirmek için durmadan çalışacağız"

Konuşmasının ardından parti binasını dolduran partililerin tebriklerini kabul eden Ocakçı, daha sonra partililer ile toplu fotoğraf çektirdi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)