Devrek Belediyesi, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Belediye ekipleri, Devrek Baston Kültür ve Sanat Festivali öncesi ilçedeki tüm eksikleri gidermek için canla baxla çalışıyor
PARKE YOL DÖŞENİYOR
Devrek Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Karşıyaka Mahallesi Halilbeyoğlu Sokak ve Özgür Sokak'taki yolların düzenleme ve parke yapımı işini tamamladı.
Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, yaptığı açıklamada, "Karşıyaka Mahallesi'nde yıllardır yapımı gerçekleşemeyen iki sokağımızın düzenleme ve parke yapımı işini tamamlamak üzereyiz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" dedi.
CEP YAPILDI
Devrek-Zonguldak karayolu üzerinde bulunan, Çınar Otel mevkisindeki durağın önüne araçların daha güvenli bir şekilde yolcu alabilmeleri için Devrek Belediyesi tarafından cep yapıldı.
Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, yaptığı açıklamada, "Çınar Otel mevkisindeki yolcu indirme-bindirme yerinin orada daha önce bir çok kez hasarlı kaza meydana geldi. Bu nedenle buraya cep yaparak araçların daha güvenli bir şekilde yolcu almalarını sağladık" dedi.