Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye meclis üyeleri ile birlikte Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladığı konuşmasında, ?Azimli ve titiz çalışmalarımız sürecek. Tabi ki bu çalışmalarımızda polis-halk ilişkilerimize gereken önemi vermekle devam ettireceğiz. Topluma olabildiğince yakın, toplumla birlikte toplumun güvenlik beklentisine her an cevap verebilen suç olgusuna bütüncül yaklaşabilen ve polise güven duygusunu artırıcı çalışmalarımız devam edecektir. Huzurla ve güvenli bir toplum için mutlaka toplumsal birliktelik ve kurumlar arası işbirliğinin mutlaka sağlanması gerekmektedir. Yerel yönetimler halka en yakın kamu yönetim birimi olduğundan dolayı belediye ve emniyet arasındaki ilişkilerinin iyi olması, işbirliğinin sağlanması, halka sunulan güvenlik tedbirlerinin kalitesini artıracaktır. Emniyet olarak belediye ile çalışmalarımızı ve işbirliğimizi güçlendirmek suretiyle devam ettireceğimizi ifade etmek istiyorum? dedi.

 

SOSYAL OLAYLAR

BELEDİYEYİ İLGİLENDİRİR

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık?da, ?Biz 25 tane meclis üyesiyiz. Partiler bizim için fark etmiyor. Söylediğiniz sözlerin altına bende imza atıyorum. Ben ve belediye meclisi üyesi arkadaşlarımızın her zaman ifade ettiğimiz şudur ki; bir kentte belediye ve meclis üyeleri sadece o kentin yol, su, kanalizasyon işleriyle değil, sosyal olaylarıyla da ilgilenmek zorundadır ve bu yönde çalışıyoruz. Haddimizi aşmadan emniyetimizi bilgilendirmek, emniyetle çalışmak gibi görevlerimiz olduğunun da farkındayız. Nitekim bunu Karadeniz Ereğli'de ispatladığımıza inanıyorum. Geçmişteki müdür arkadaşlarımızla Ereğli emniyeti ile birlikte diğer konularda olduğu gibi belediyemiz fevkalade yaklaşımlar içerisinde görev yaptı. Zabıtamız sıkıntıya düşse anında emniyetimiz zabıtamız ile birlikte beraber görev yapmak suretiyle, sorunları hep tereyağından kıl çeker gibi hallettik. Bu bakımdan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum? dedi.