Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, Kozlu Belediye Başkanlığına ağır vasıta kamyon şoförü bir eski hükümlünün alınacağını söyledi. 
Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu yaptığı açıklamada, Kozlu Belediye Başkanlığına ağır vasıta kamyon şoförü bir eski hükümlünün alınacağını belirterek, başvuruların 17 Nisan 2012 ile 26 Nisan 2012 tarihleri arasında il müdürlüğüne ve internet aracılığıyla yapılması gerektiğini belirtti. Demirsu, Bilindiği gibi geçen haftalarda Kozlu Belediye Başkanını eski hükümlü açığını tamamlamak üzere müdürlüğümüze davet etmiştik. Kendi de bu davetimize duyarlı davranmak suretiyle davetimize icabet etti. Ardından eski hükümlü açığıyla ilgili il müdürlüğümüze müracaat etti. Bununla ilgili kurumumuza ilan verdi. Bu bağlamda Kozlu Belediye Başkanlığına ağır vasıta kamyon şoförü bir eski hükümlü alınacaktır.
Bununla ilgili başvurular 17 Nisan 2012 ile 26 Nisan 2012 tarihleri arasında il müdürlüğümüze ve internet aracılığıyla yapılacaktır. Eski hükümlü arkadaşlarımıza müdürlüğümüze başvurmalarıyla ilgili ben buradan gerekli duyuruyu yapmak istiyorum dedi.