Turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma platformu olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için Akçakoca Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamladığı şöyle bildirildi:

Bu yıl 25 -28 Ocak 2018 tarihleri arasında 22.’si düzenlenen EMİTT fuarı için hazırlıklarını tamamlayan Akçakoca Belediyesi Salon 10’da farklı bir konsepte 80 metrekare stant açarak EMİTT fuarına katılıyor. 

Fuar için; stant görselleri, stantta tanıtım amaçlı dağıtılacak materyallerin hazırlanması ve basılmasına kadar her şeyin hazır olduğunu ve ilçenin tanıtımı için dolu dolu İstanbul’a gideceklerini belirten Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, fuar hakkında yaptığı açıklamada “ Akçakoca Belediyesi olarak 22. EMITT 2018 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.  Uluslararası fuarların geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilçemizin tanıtımına çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. İlçemiz konumu, coğrafyası, tarihi, yeşili ve mavisi ile cennetten bir yer. Bu anlamda bizde belediye olarak yaptığımız hazırlıklarımızda  ilçemizi en iyi şekilde temsil edip, tanıtımını yapacağız” diye ifade etti.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri. Etkinlik her yıl 46.000’den fazla sektör profesyonelini ve de dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarını yakalamak isteyen turisti ağırlıyor.