Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın hafta sonunda da Yaşlılar Gençler Evi’ndeki iftar sofrasında olduğu ve orucunu  halkın arasında iftar açarken de “Rabbim bizleri birlik beraberlik içinde nice Ramazan ayları ve Ramazan Bayramına da ulaştırsın” dediği belediyenin açıklamasında şöyle bildirildi:

Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonunda Yaşlılar ve Gençler Evinde düzenlenen açık hava halk iftarları hafta sonunda da yoğun ilgi gördü. İftar öncesi masaları tek tek gezen ve halkın Ramazan ayını kutlayan Uysal, konuşmalarında da birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 “Paylaşma, dayanışma, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygının doruğa ulaştığı bu mübarek ayda sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” diyen Uysal, “Ramazan ayı paylaşma, dayanışma, birlik beraberlik, kardeşliğin, sevginin ve saygının doruğa ulaştığı mübarek bir ay. Rabbim bizleri birlik beraberlik içinde nice Ramazan ayları ve Ramazan Bayramına da ulaştırsın.”ifadelerine yer verdi.

Uysal bugün iftar sofrasında Ereğli halkının yanı sıra taraftar dernekleri, yarın ise Siyasi Partileri ağırlayacak.