PTT Yokuşu üzerinde bulunan ATM makineleri kurulum alanına Garanti Bankası da önümüzdeki günlerde makinesini kurarak müşterilerine hizmet vermeye başlayacak. Bankanın ATM makinesi kurabilmesi için gerekli olan sözleşme de, Alaplı Belediyesi ile Garanti Bankası arasında imzalandı. Sözleşmeye, Alaplı Belediyesi adına Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Garanti Bankası adına da Banka’nın Ereğli Şube Müdürü Engin Şeker imza attı. Sözleşme imza töreninde; Alaplı Belediye Meclisi Üyeleri İbrahim Şengün, Sefa Çakır, Dürdane An Köse, Erol Tunçkaya, Mali Hizmetler Müdürü Tüzim Aslan ve Garanti Bankası Ereğli Şubesi Müdür Yardımcısı Avni Sönmez de hazır bulundu. 3 yıl olarak imzalanan sözleşme; gerektiği takdirde, 3 yılın sonunda yenilenebilecek.

 

Belediyeden bu konuda yapılan yazılı açıklama şöyle:

 

“Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, bazı bankaların ardından Garanti Bankası’nın da Alaplı’da ATM makinesiyle hizmet vermeye başlamasının, banka müşterilerinin ticari alışverişlerini kolaylaştıracağını belirterek, “Gün geçtikçe büyüyen ve büyüdükçe ihtiyaçları da artan Alaplı’da, diğer sektörler gibi bankacılık sektörünün de gerekli hizmet ağını kurması gerekiyor. Diğer bankalarımızın da, ilçemize ATM makinelerini kurmalarını arzu ediyoruz. Bunun için gerekli alanımız da hazır” dedi.

Garanti Bankası Şube Müdürü Engin Şeker de, kuracakları ATM makinesinin müşterilerine ve Alaplı’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.”.