Belediye-İş Sendikasının 11. olağan genel kongresi Dedeman otelde yapıldı.

 

Tek adayın olduğu kongrede Osman Karataş Şube başkanı seçildi. Kongrede 136 delege oy kullandı.

 

Kongre kongre, Belediye iş genel merkez genel sekreteri Nihat Ayçiçek, Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir, Toplu sözleşme Sekreteri Erdoğan Kefeli, Samsun Şube başkanı İlyas Yiğit, Karabük Şube başkanı Hüseyin Şahin, CHP Zonguldak il başkan Vekili Hakkı Güney, GMİS Genel başkanı Ahmet Demirci, sivil toplum örgütü temsilcileri ve sendika yöneticileri katıldı.

 

Şube başkanı bırakan Tahsin Atayan şunları söyledi;

“Bir dönemin sonuna geldik. Görevimizi tamamladık. Bundan sonra kendi yaşantımıza bakacağız. Sendikada 20 sene iyi bir görev yaptık. Güzel günlerimiz geçti. Yeni seçilen başkan arkadaşıma bir yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum.”

 

Yeni seçilen başkan Osman Karataş’da şöyle dedi;

“Oy kullanan ve kullanacak olan delege arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Gönüllerimizin başkanı tahsin atayanna geçmiş hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte yol Haritamız Tahsin başkanım döneminde olduğu gibi Sendikamızın mali ve sosyal haklarını geliştirmek iyilik bilincinin artırılması örgütlenme çalışmalarında şubemizin ve sendikamızın daha çok büyümesini sağlamak olacaktır. İnşallah hayırlı kararlar ile birlikte bundan sonra işçi arkadaşlarımıza sendikamızın içine çekeriz. Bayrağı yere düşünmeden hep birlikte çalışırız” dedi.

 

Belediye iş Sendikası Zonguldak Şubesi yeni yönetime şu şekilde:

 

Şube başkanı Osman Karataş

Şube başkan yardımcısı Hasan Aydın, Şube mali Sekreteri Recep Köksal,

 

Şube yönetim kurulu üyeleri

Tuncay Uludağ, İlyas Gazek

 

Şube denetleme kurulu üyeleri

Murat kula, Önder Demir, Tuncay Ulupınar

 

Şube disiplin kurulu ve üyeleri

Aytekin müfettişoğlu, Derya Düzoğlu, Erkan Ateş