Kdz. Ereğli ilçesinde, belediyenin temizlik işlerinde çalışan Ahmet Demirel öğle paydosunda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.  

Ereğli Belediyesi temizlik işlerinde 20 yıldır şoför olarak çalışan 55 yaşındaki Ahmet Demirel, sabah saatlerinde mesaiye başlayarak arkadaşı Muhammet Sever ile sokak aralarında çöpleri toplamaya başladı. Demirel ve arkadaşı Sever, Kırmacı Mahallesi'ndeki çöpleri topladıktan sonra bir kıraathaneye girerek yemek molası verdi.   

Kıraathane sahibinden tost isteyen Demirel, daha sonra gelen tostunu yemeye başladı. Ahmet Demirel tostunu yemeğe başladıktan kısa bir süre sonra fenalaştı. Demirel'in mesai arkadaşı Sever de ona yardım etmek istedi ama başarılı olamadı. Sever ve kıraathanedekiler hemen ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Demirel'e ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne getirdi.  

Hastanenin acil bölümüne yatırılan Demirel'e doktorlar 45 dakika müdahale etti. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Ahmet Demirel kurtarılamadı. Ahmet Demirel'in ölüm haberini alan mesai arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Demirel, fenalaştığında yanında olan arkadaşı Muhammet Sever, çok üzüldüğünü belirterek şöyle konuştu: "Sabah şantiyeden araca külü yükledikten sonra Kırmacı Mahallesi'ne gittik. Öğleye kadar çalışmaları tamamladık. Öğle saatinde yemek paydosu verdik. Kendimize tost söyledik. Ahmet ağabey tostu bir parça ısırdıktan sonra masanın üzerine doğru yığıldı. O kadar seslenmemize rağmen ses vermedi. Yere yatırıp 112 sağlık ekibine haber verdik. Ekipler gelinceye kadar sürekli nabzını kontrol ettik. Sağlık ekiplerinin gelmesine az bir zaman kala Ahmet ağabeyin nabzı durdu. Ekipler gelir gelmez ilk kontrol yaptılar ve hemen hastaneye kaldırılması gerektiğini söylediler. Hastanede müşahede altına aldılar. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Ahmet ağabeyin hayatını kaybettiğini söylediler. Ahmet ağabey iyi bir insandı. Allah rahmet eylesin."

55 yaşındaki Ahmet Demirel'in evli ve üç çocuk babası olduğu, emekli olmasına az bir süre kaldığı belirtildi.