Alaplı Belediyesi'nin kentin değişik noktalarında başlattığı kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
Belediyeden bu konuda yapılan yazılı açıklamada şu bilgi verildi: "Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, mevcut im kanları en verimli şekilde kullanarak, ilçeye en fazla hizmetin verilmeye çalışıldığına işaret ederek; "Görevimizin ilk yılında, öncelikli hedefimizin Belediyemizin piyasaya olan borçlarını bitirmek olduğunu, ikinci yıldan itibaren de  altyapı ve üstyapı hizmetlerine ağırlık vereceğimizi ifade etmiştik.  Belirlediğimiz hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görevimizin bu ilk yılında, bir taraftan piyasaya olan borçlarımızı öderken, bir taraftan da imkânlarımızı zorlayarak, mümkün olan en fazla hizmeti vermeye çalışıyoruz. Özellikle mahallerimizde, yaşam şartlarını kolaylaştırıcı hizmet akışını
ara vermeden sürdürüyoruz.  Önümüzdeki yıl ilçemizde asfaltlanmadık yol bırakmayacağız. Bu yıl mahallelerde merdiven, kaldırım, yol ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Şu anda 1050 Evler K bloklar mevkiinde kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Her mahallede çevre, yol ve kaldırım düzenleme çalışması yapacağız" dedi.