Zonguldak Belediyesinin özelleştirerek ihale ile firmalara verdiği Toplu taşımacılık yapan Belediye Halk otobüsleri dökülmeye başladı.
Özellikle lüks semtlere çalışan halk otobüslerinin arızalanması durumunda kenar mahallelere taşımacılık yapan otobüsler arıza yapan semtlere kaydırılıyor.
Üzülmez- Kemer baca mahallesine çalışan belediye otobüsü bu semtten alınarak yerine hurda bir araba verildiğini ayrıca aynı otobüsün akşamın ilerleyen saatinde Hem Rat ve Hem de Üzülmez-Kemer bacaya çalıştırıldığını ve iki semttin yolcuların sıkış sıkış gidildiği kaydeden mahalle sakinleri,  Hurda Arabasının dışında yazan  konforlu, klimalı güvenli, kameralı yazılar ile iç konforun bir birine uymadığını kaydederek tepkilerini şu şekilde dile getiriyorlar: "Üzülmez-Kemer baca'ya çalışan Halk otobüsümüz her nedendir bilinmez bu güzergâhtan alındı ve yerine hurda bir araç verildi. Hem hurda araç verildi hem de bazı servisler diğer güzergah ile birleştirilerek iki semtin yolcuları bir anda taşınıyor. Hurda arabasının dışında Konforlu, güvenilir, klimalı, kameralı diye yazıyor, içinde ise ne kamera, ne klima nede konfor var, koltukların kimisi sökülmüş kimisi de yerinden oynuyor Bunların denetimini kimler yapıyor merak ediyoruz."