Kdz. Ereğli Belediyesi yeni cadde ve sokak düzenlemeleri çalışması ile asfaltlama çalışmalarına devam ettiğini şöyle billdirdi:

Daha önce Kaneriağzı, Un Pazarı, Hatip Sokak ve Beyçayırı Sokak’ta yapılan yeni düzenlemeler sonrası, Orta Camii-Kaneriağzı mevkiinde de bir süre önce başlayan çalışmalarda sona gelindi.

Söz konusu güzergâhta yaya yollarının yenilenmesi, trafik seyrinin daha akıcı hale gelmesi için başlayan çalışmalar kapsamında asfalt çalışması da tamamlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yaya yolu düzenleme çalışmalarında da önemli mesafelerin alındığı bölgede yaya yolu düzenlemesinin de kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Uysal, “Bizler daha önce Un Pazarı, Kaneriağzı, Hatip Sokak ve Beyçayırı Sokak’ta cadde düzenlemeleri yaptık. Başlangıçta bazı farklı sesler çıksa da bu bölgelerde ne kadar doğru bir iş yatığımız kısa sürede görüldü. Orta Cami bölgesi de önemli bir güzergâh, burada da çalışma tam olarak bittiğinde caddemiz daha güzel bir görünüme kavuşacak, yayalarımız rahat edecek ve trafik akışı daha akıcı hale gelecek ”dedi.

Uysal, söz konusu çalışmalar süresince anlayış gösteren bölge esnafı ve vatandaşlara da teşekkür etti.