Ekip TÜYAP, Kent 2009 fuarında sergilenen yerel yönetimlerin gereksinimlerinin araç ve gereçleri inceledi.

Çimenoğlu ?Fuarda görüp incelediğimiz, bilgi aldığımız hizmet araç ve gereçlerinden bazılarını, imkanlarımız el verirse önümüzdeki süreçte ilçemize kazandırma arzusundayız? dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu başkanlığındaki 14 kişilik Belediye heyeti, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki, yerel yönetimlerin tüm ihtiyaçlarının yer aldığı fuarda, tüm araç ve gereçleri tek tek inceleyerek, firmalardan, fiyatları ve işlevleriyle ilgili olarak bilgi aldılar.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Belediye hizmetlerinde teknolojik gelişimi takip etmek ve kaliteyi artırabilmek amacıyla,  TÜYAP tarafından düzenlenen "KENT 2009 Fuarı"nı gezmeleri için, tüm birim müdürleri, amirleri ve teknik elemanları görevlendirdiğini belirterek, hep birlikte yaklaşık 6 saat süren fuar alanı gezisinin, oldukça faydalı olduğunu ifade etti. Başkan Çimenoğlu, Fuar gezisiyle, belediye hizmetlerindeki teknolojik gelişim ve nitelikli hizmetle ilgili bilgi sahibi olma fırsatı elde ettiklerini belirterek, " Fuarda görüp incelediğimiz, bilgi aldığımız hizmet araç ve gereçlerinden bazılarını, imkanlarımız el verirse önümüzdeki süreçte ilçemize kazandırma arzusundayız. Gönlümüz; orada görüp incelediğimiz araç ve gereçlerin tümünün ilçemizde de görülmesini arzu ediyor. Ama tabii ki; ne bizim, nede hiçbir belediyenin böyle bir imkanı yok. Her belediye, imkanları ölçüsünde en teknolojik ve en nitelikli hizmeti vermeye çalışıyor. Biz de bunun uğraşı içindeyiz" dedi.
Çimenoğlu, belediye hizmetlerindeki niteliğin artırılmasına katkı sağlayan bu tür gezilere, ekip halinde, önümüzdeki süreçte  devam edileceğini de sözlerine ekledi.