Kdz.Ereğli Belediyesi, İstanbul'da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) stand açtı, bölge kültürünü yurt içi ve yurt dışından gelen pek çok kişiye tanıtma fırsatı buldu. 

 

EMITT, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla 19’uncu kez kapılarını binlerce ziyaretçiye açtı.TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştiren fuara Karadeniz Ereğli Belediyesi de stand açtı. 

 

 

Fuara katılan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, sosyal medya üzerinden paylaştığı yazı şu şekilde:

 

"Turizm fuarcılığında dünyanın 5’inci büyük fuar organizasyonunu olan EMITT fuarının açılışına katıldım. Seçkin katılımcı profili ile Türkiye’nin kongre turizminde sahip olduğu büyük imkan ve potansiyelleri, yaratıcı bir konsept yaklaşımıyla tanıtan fuar kapsamında açılan Belediyemiz stanttı da ilk günden yoğun ilgi gördü. İstanbul’daki fuar kapsamında, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Sayın Prof. Dr. Metin Sözen, İlçemizde daha önce Karadeniz Bölge Komutanlığı yapmış ve İlçemiz Çetin Apatay Bulvarı’nda adı yaşatılan Emekli Amiral Sayın Çetinkaya Apatay’ın yanı sıra, komşu İl ve İlçelerimizin Vali, Kaymakam ve Belediye Başkanları ile görüşme imkânı buldum"

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)