AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük'ü ziyaret etti.

 

BELEDİYE ZİYARETİ

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Çakır, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaretinde yaptığı konuşmada geçtiğimiz gün gerçekleştirilen kongre sonrası seçilen yeni yönetimin birlik ve bütünlük içerisinde çalışmalarına başladığını söyledi.

Ereğli'ye hizmet edeceklerini anlatan Çakır, "Ereğli'de güzel işleri birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız. Bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Uysal, yeni yönetime başarı temennisinde bulundu, 2019 yılında gerçekleştirilecek seçimlere birlik bütünlük içerisinde hazırlanacaklarını belirtti.

 

EMNİYET ZİYARETİ

Çakır ve yeni yönetim kurulu üyeleri Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük'ü de ziyaret etti. Çakır, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve ekibinin son dönemde ilçede önemli başarılara imza attığını belirterek, "Kdz.Ereğli huzurlu bir kenttir. Başta Emniyet Müdürümüz ve ekibine teşekkür ediyoruz. Halkımız müdürümüz ve ekibinden oldukça memnun" dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)