Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Aralık Ayı Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

Talip Avcı Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen SP Zonguldak Merkez İlçe Aralık Ayı Divan Toplantısı'na SP'li yöneticiler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını SP Merkez İlçe Siyasi İşler Başkanı Muammer Akbıyık yaptı. Akbıyık, Zonguldak Belediyesi'nin çalışmalarının yetersiz olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi:
Zonguldak Belediyesi kanalizasyonu konuşuyor, tartışıyor. Yapılan işi gündeme getirmenin amacı, yapılmayanları örtmektir. Şehir merkezi çamur ve su birikintileri ile dolu trafik ayrıca bir sorundur. Mahallelerde lağımlar sokaklara akıyor. Bunların yapılması için müracaat edildiğinde eleman olmadığı söyleniyor. Su boruları patlak, caddelerin ortasına su akıyor. Gerekçe, borular eski olduğu için bu boruların değiştirilmesi gerekmiyor mu? Belediyenin yapmış olduğu su zammının geri çekilmesi ve haksız rekabetin önlenmesi gerekir. Mağdur ve mazlum halkın sesine ve feryadına kulak verin. Çünkü yapmış olduğunuz bu haksız zamlar bu milletin cebinden çıkıyor.
Akbıyık'ın konuşmasının ardından ise SP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin konuşma yaparak Türkiye ve dünya gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.