Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve adayı Halil Posbıyık seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Posbıyık, Bağlık ve Uzunmehmet Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: “14 mahalleli bir Ereğli’nin 31 mahalleye, 100 bini aşan bir nüfusa ulaşmasında büyük emeği olan, Ereğli’nin adını Türkiye’ye, Avrupa’ya duyuran duayen Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yeni dönemde de projelerini taçlandırmak için ekibiyle seçim gezilerini sürdürüyor. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Bağlık mahallesi Orhan Oğuz Mevki ve Uzunmehmet Mahallelerinde düzenlediği halk toplantılarında gördüğü sevgi ve ilgi karşısında oldukça mutlu oldu ve ‘Ereğli her zaman bana sahip çıktı, Hepinize minnettarım. Ereğli’yi bu dönem de de hep birlikte el ele daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.

 

“EREĞLİ BUGÜNLERE KOLAY GELMEDİ”

Başkan Halil Posbıyık, belediyeciliğin ayrı bir beceri isteyen makam olduğunu belirterek; “Ereğli, bugünlere kolay gelmedi. Yolu, suyu olmayan, kadınlarımızın omuzluklarla su taşıdığı günlerden, insanımızın yaşamak için mutlu olduğu, hizmetlerinden memnun olduğu, sosyal-kültürel faaliyetleriyle adını Avrupa’ya duyurduğumuz, altyapısını bitirmiş artık insan odaklı projeleriyle de bir çok belediyeye örnek olan günlere geldik.. Yeterli mi.. Hayır. Yeni dönemde yapacağımız, birçoğunun temellerini ve altyapısını hazırladığımız projelerle de daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.

 

“EREĞLİ’DE İSTİKRARIMIZI BOZMAYALIM”

Başkan Halil Posbıyık, özellikle bu dönem Ereğli’de istikrarın bozulmaması gerektiğini belirterek; “Karşımızdaki adayların kişiliğine lafım yok. Ama belediyecilik tecrübe ister, yöneticilik ister, liderlik ister.. Özellikle bu dönem istikrarımızın bozulmaması gerekiyor. Daha kendi meclis listesini yapamayan başkan adayları, es kaza başkan olurlarsa, evlerinizde sularınız kesilir, hizmet alamazsınız.. Belediyecilik hizmetlerinde kötüye dönüş başlar.. Çünkü, daha neyin ne olduğunu anlayamadan, belediyeciliği öğreneceğim diyene kadar kendi listesine kendi iradesiyle seçmediği o insanlar adamı kuklaya çevirirler. Belediye yönetmek ayrı bir beceri ister. Onun için diyorum ki, hizmetlerimizi taçlandıracağımız, yatırımlarını yaptığımız projelerimizi istikrar içinde gerçekleştirelim” diye konuştu. ‘Biz varsak, herkes için varız’ diyen Posbıyık’a halk sevgi gösterilerinde bulundu”

 

(Haber Merkezi)