KdZ. Ereğli Belediyesi'nde  Yazı İşleri Müdürlüğü ve Özel Kalem Müdürlüğü görevlerini yürüten Nursel Özdemir'in emekliye ayrılmasının ardından, bu iki müdürlüğe yeni atamalar yapıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevinde de değişikliğe gidildi.

 

Atama kararına göre, Nursel Özdemir'in yürüttüğü Yazı İşleri ve Özel kalem Müdürlüklerine ayrı isimler getirildi. Karar uyarınca Yazı İşleri Müdürlüğü görevini Murat Çetinel, Özel Kalem Müdürlüğü görevini ise Sevim Baba yürütecek.

Yeni atama kararlarından biri de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde alındı. Bir süredir Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevini ifa eden Tayfun Özcan, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne şef olarak atanırken, Özcan'dan boşalan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevine de, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nde görev yapan Baki Kara atandı.

Atamalarla ilgili açıklamada bulunan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Yazı İşleri ve Özel Kalem Müdürlüklerini başarıyla yürüten Nursel Özdemir'in emekliye ayrılmasından sonra bu görevlere belediyenin iki değerli personelini atadıklarını belirtti.

Posbıyık, Yazı İşleri Müdürü Murat Çetinel, Özel Kalem Müdürü Sevim Baba, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baki Kara ile Temizlik İşleri Müdürlüğüne şef olarak atanan Tayfun Özcan'a yeni görevlerinde başarılar diledi.

Murat Çetinel görevine başladı.

Sevim Baba belediyenin en kıdemlilerinden.