Alaplı Belediye hizmet binası doğalgaz sistemi ile ısınmaya başladı. Bir süredir doğalgaz sistemini kurma çalışmaları devam eden Alaplı Belediyesi hizmet bina sında çalışmalar tamamlandı ve dünden itibaren doğalgazla ısınma sistemine geçildi.
Belediye hizmet binasının doğalgazla ısınma sistemine geçmesi nedeniyle, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Belediye birim müdürleri ve amirlerinin de katılımıyla sade bir tören düzenlendi. Belediye Başkanı Çimenoğlu kurdeleyi keserek, Belediye hizmet binasının doğalgaz sisteminin belediye çalışanlarına ve Alaplı'ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Çimenoğlu ayrı ca, doğalgaz dönüşüm sisteminin kurulum çalışmasını yürüten firma çalışanlarına ve belediye birim amirlerine tatlı ikram etti.
Herkesin temiz ve çevreye zarar vermeyen bir yakıt olduğu için doğalgaz sistemine geçmesi tavsiyesinde bulunan Başkan Çimenoğlu, "Belediye hizmet binamız da bugünden itibaren katı yakıtlı ısınma sisteminden doğalgazlı ısınma sistemine geçmiş bulunuyor. Bütün binaların, temiz ve çevreye zarar vermeyen doğalgaz sistemine geçmesini arzu ediyorum" dedi.