Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi'ne 5 adet tekerlekli sandalye hediye etti.
Belediye Nikah Salonunda gerçekleştirilen törende Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi'ne 5 adet tekerlekli sandalye hediye etti. Başkan Akdemir, “Engelli vatandaşlarımızın çektiği sıkıntıları çok iyi biliyorum. Tekerlekli sandalye vereceğime dair söz vermiştim. Şimdilik 5 adet tekerlekli sandalye hediye ediyorum. İlerde bu sayıyı artıracağım. Engelli vatandaşlarımın hayatını biraz olsun kolaylaştırmaya yardımcı oluyorsak bizim için çok büyük mutluluktur. Sakatlar Derneği'nin düzenlediği programa katılmış ve derneğe tekerlekli sandalye hediye edeceğime dair söz vermiştim. Eşim Nurten Akdemir çok uzun süre engelli çocuklara öğretmenlik yapmıştır. Bu görevi yürütürken çektiği zorlukları iyi bilen birisiyim. Bu anlamda engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarını bildiğim için şimdilik beş adet tekerlekli sandalyeyi eşim adına hediye etmek istiyorum. Şimdilik diyorum çünkü; ilerleyen günlerde bu sayıyı artırmaya çalışacağım. Engelli vatandaşlarımızın hayatını biraz olsun kolaylaştırabiliyorsak bu bizim için büyük mutluluktur” dedi.
Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in verdiği sözü en kısa zamanda yerine getirdiğini ve bu duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Şirin, “Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak, ilimizde tekerlekli sandalye talebi karşısında son bir yıldır büyük zorluklar yaşıyoruz. Sakatlar haftası kapsamında Alaborina Restorant'ta yapılan toplantı da 13 adet tekerlekli sandalye dağıtmıştık. Burada yaptığımız konuşma da kamuoyuna seslenerek bizlere destek olmalarını talep etmiştik. Bu toplantı da Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir bize 5 adet tekerlekli sandalye vereceğine dair söz vermişti. Biz Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi ve yönetim kurulumuz adına Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir'e verdiği sözü en kısa zamanda yerine getirdiği için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve eşi Nurten Akdemir 5 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara hediye ettiler.