Çaycuma Belediyesi yaptığı çalışmaları anlatmak amacıyla aylık bülten yayımlamaya başladı. İlk sayısı 8 sayfa olarak çıkan bültende belediyenin başlattığı çalışmalar, “Sessiz devrim” olarak nitelendirildi.


Bülten ile ilgili yapıla açıklama şöyle:

“Çaycuma geleceğe hazırlanıyor” ve “Bu ay Meclis’te ne konuşuldu” başlığı altında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilirken, mimari projeleri ulusal düzeyde yarışmalarla belirlenen Çaycuma Spor Merkezi ve Çaycuma Bilim Merkezi hakkında da ayrıntılı bilgiler veriliyor. “Konuk yazar” olarak Çaycuma izlenimlerini yazan Mimar Ömer Yılmaz, “Batı Karadeniz’in aydın insanlarının bu küçük kenti biz mimarlara çok iyi geldi, gelecek için ümit verdi. Umarım mimarların tasarımları da Çaycuma’ya yararlı olur ve çok daha yaşanabilir bir kent olması için destek olur” diyor.

BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise, “Başkan’dan” adlı köşede yayımladığı yazısının son bölümünde, “Çaycuma’da güzel şeyler oluyor. En güzeli de halkımız Çaycuma Belediyesine güveniyor. Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu ilçede daha güzel işler yapılacağına inanıyor. Bize de bu güveni boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katmak düşüyor. Her şey Çaycuma için, tüm çabamız insanımızın yüzleri gülsün diyedir. Bunu çok çalışarak, çok üreterek, her zamankinden daha yaratıcı çözümler bularak başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bu duygularla herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diyor.

Online okuma linki: www.caycuma.bel.tr/images/pdf/gazete001.pdf