Belediyenin haberi şu şekilde:

Ramazan ayı başlangıcından bu yana günde 1500 kişiyi Yaşlılar ve Gençler Evi’ndeki iftar sofrasında ağırlayan Kdz. Ereğli Belediyesi, dün akşamki iftar yemeği öncesi, “Kadir Gecesi Özel Programı” düzenledi.

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal ile birlikte katıldığı etkinlikte, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Belediye Meclis üyeleri ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

 

Başkan Uysal’ın masaları tek tek gezerek halk ile selamlaştığı, İlçe Müftülüğü İlahi Grubu’nun Tasavvuf Musiki Dinletisi ile başlayan programda, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunurken Kadir Gecesi Programı iftar yemeği ile sona erdi.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, etkinlikte yaptığı konuşmada Ramazanın birinci gününden itibaren alın teri çalışan çalışarak iftarı halka sunan belediye personelini tebrik ettiğini belirterek, “Yüce Rabbim’in bizleri nice Ramazanlara, nice Kadir gecelerine, nice bayramlara, birlik beraberlik ve içinde ulaştırmasını niyaz ediyorum. Ramazan Bayramınızı kutluyorum.” dedi.