Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından 2010 Yılı içerisinde 15 bin metre içme suyu şebeke hattı ile 13 bin metre kanalizasyon hattı yapılacak.
Karadeniz Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü 2010 yılında yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak hazırlıklarını tamamladı.
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından 2010 Yılı içerisinde 15 bin metre içme suyu şebeke hattı ile 13 bin metre kanalizasyon hattı yapılacak.
Yapılacak çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, kentin değişik noktalarında çalışmaların planlandığını belirterek şunları söyledi; "Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü olarak kentimizin 23 mahallesinde belirlenin program dahilinde çalışmalarımız devam ediyor Balı Mahallesi'nde bir adet su deposu olmak üzere toplam 15 bin metre içmesuyu şebeke hattı, 13 bin metre kanalizasyon hattı yapılmış olacak. 
Bu çalışmalarla birlikte yine halkımızın sağlıklı, kullanılabilir su içebilmesi  ve kaçak su kullanımına karşı sürdürdüğümüz mücadele de devam edecektir."