Kdz.  Ereğli Belediyesi  düzenlediği ‘Halep’e elini uzat’ adlı yardım kampanyasını bir hafta daha uzattığını şöyle bildirdi:

28 Aralık 2016 Çarşamba günü Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin başlattığı kampanyanın 06 Ocak 2017 Cuma günü sona erdirilmesi planlanmıştı. 

Söz konusu kampanyaya yoğun bir destek geldiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçe halkının, sivil toplum ve eğitim kuruluşlarının ek süre isteme talepleri üzerine söz konusu kampanyanın 13 Ocak 2017 Cuma gününe kadar uzatıldığını bildirdi.

Başkan Uysal, Halep kampanyasına karşı ilçe halkının gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.


DERNEKTEN DESTEK

Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği’nin de kampanyaya destek verdiği şöyle vurgulandı:

Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, dernek yönetimi ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret ederek Halep için toplanan maddi yardımı Başkan Uysal’a teslim etti. 

Kılıç, ‘Halep’e elini uzat’ kampanyasını düzenleyen belediyemize ve yardımlarıyla bu konuya duyarlılık gösteren tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Uysal’da Muhtarlar Derneği Başkanı Kılıç ve destek olan tüm mahalle ve köy muhtarlarına Halep konusundaki duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.