Ankara ve Kdz.Ereğli’deki çalışmaları basın yayın kuruluşlarının yakınan takip etiğini hatırlatan Başkan Uysal, belediyenin çalışmalarının 2018 yılında daha da heyecanlı ve programlı bir şekilde devam edeceğini belirtti.  Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde: Ziyaretlerden dolayı Milletvekili Çaturoğlu, İlçe Başkanı Çakır ve tüm parti teşkilatına teşekkür eden Başkan Uysal konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

TÜM PROJELERİMİZ OCAK SONU İHALEYE ÇIKIYOR
“Belediyeler Ocak ve Şubat ayında çalışamaz’ derler ama bizim bu aylarda tüm projelerimiz ihaleye çıkmış olacak. Bu projelerin hepsi halkımızı yakından ilgilendiriyor. Elmatepe’deki üst geçit köprüsü için yer teslimi yaptık. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kent Meydanı Projesi için ihale hazırlıkları sürüyor. Çalışması bitmek üzere olan Pazaryeri baskı betonları başladı bitiyor. Sakindere ıslah çalışması ise sürüyor. 





ANKARA’DA ONLARIN OLMASI BİZE GÜÇ VERİYOR
Kırmacı Çöplük Rehabilitasyon Projesi’nde yer teslimi bu aralar yapılacak. Diğer projelerden biri de eski belediye binası. Bu da bir ay içinde kültür ve sosyal amaçlı kullanılmak üzere inşallah bitiyor. Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. Sayın vekilimiz ve ilçe başkanımız da bu projelere destek veriyor. Ankara’da onların olması bizlere güç veriyor. Zonguldak bölgemizin vekilleri özellikle Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu Ankara’de bize her zaman her konuda yardımcı oluyor. Bu kapı her zaman sizlere açıktır. “

EREĞLİ BELEDİYEMİZ 2017’DE GÜZEL İŞLER YAPTI
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin çalışmalarını ilgi ile takip ettiklerini ve 2017 yılında güzel işlere imza attıklarını belirten Milletvekili Çaturoğlu’da konuşmasında şu ifadeleri kullandı:  “2018 yılında daha güçlü bir ivme ile bu çalışmalar hızlanacak. Belediyemiz 2017 yılında güzel işler yaptı. Bizlerde ilçe teşkilatımızla birlikte bu çalışmalara destek veriyoruz. Şehrin önemli projelerinden Kent Meydanı’nın hayata geçmesi lazım. Ereğli’mize Kültür ve Kongre Merkezi yapılması lazım. Bunun için belediyemizden somut bir proje bekliyoruz. Kültür Bakanlığı ile görüştük, onlar bu projenin yarısını üstlenecekler. Hükümet ve yerel yönetim işbirliği gibi imkânlarımız var.




BAŞKANIMIZ YER TAHSİSİNDE MADDİYAT HESABI YAPMADI
Bugün Karayolları Bölge Müdürümüz ve başkanımızla birlikte incelemelerde bulunduk. Çevre yolu ve Hastane kavşağı da biterse bu yollar rahatlamış olacak. Başkanımız ellerindeki yerleri tesisler ve yatırımlar yapılsın buralardan Ereğli halkı yararlansın diye maddi konuyu söz konusu etmeden kamu kuruluşlarına tahsis etti. Kendilerine bu yüzden özellikle teşekkür ediyoruz. Belediyemizin içme suyu projesi de çok önemli. Yakında tamamlanıp önemli bir hizmet olarak vatandaşın önüne gelmiş olacak. Bizim iri olmamız diri olmamız ve birbirimize sahip çıkmamız lazım. Birbirimizi çeken değil alttan iten bir yapıya sahip olmamız lazım” dedi.