Alaplı Belediyesi de gazete çıkarmaya devam ediyor. Belediyenin aylık yayın organı “Alaplı Belediye” gazetesinin 2011 Mart sayısı çıktığı bildirildi.

Belediyenin bu konudaki açıklaması şöyle:

5 bin adet basılan  “Alaplı Belediye”, bugünden itibaren ücretsiz olarak Alaplı halkına dağıtılmaya başlandı. Belediye’nin aylık faaliyetlerinden öne çıkan başlıkların yer aldığı “Alaplı Belediye”nin Mart sayısında; “Borçlu mükelleflerimizin dikkatine!..” başlığı ile yayınlanan manşet haberle, “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması”nı da kapsayan “6111 sayılı Kanun”un Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiği hatırlatılarak, Belediye’ye birikmiş borcu bulunan mükellefler uyarıldı.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, gazetedeki köşe yazısında, 3 Nisan 2009 tarihinde başladığı belediye başkanlığı görevinde ikinci yılını geride bıraktığını belirterek, bu süre içerisinde yapılan belediye hizmetlerinden örnekler verdi; “Sizlere, sadece yaptığımız önemli projelerin bir kısmından söz ettim. Şuna emin olunuz ki, kısıtlı gelirlerimizi en ekonomik ve en gerçekçi şekilde kullanmaya büyük bir özen gösteriyoruz. Bu nedenle, başladığımız bir işi bitirdikten sonra diğerine geçiyoruz.” Dedi.

Yazısında, geleceğe yönelik hedeflerinin çok büyük olduğundan da söz eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “. Sırada; sahil dolgu alanında düzenleme, şehirlerarası otobüs terminali gibi hedeflerimiz var. İnşallah, onları da bu dönemimiz içerisinde bitireceğiz. Bütün hedefimiz 2023 yılında, yani Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılında; yolları bitmiş, kaldırımları yapılmış;  park ve bahçesiyle;  modern çarşı merkeziyle tertemiz, pırıl pırıl bir şehir yaratmaktır. Bunun için önümüzde, 12 yıl gibi kısa bir zaman var. “ dedi.