"Siyasette başarı sağlayamıyoruz başarılı adamın altını oymaya, çelme atmaya çalışıyoruz. Futbolda halen daha neticeye varamadık, 7-8 trilyonlar harcandı. Gelen yönetimi beğenmiyorsak tırnak kaşıyoruz inşallah yenilirde başarılı olamazlar biz geldiğimizde oluruz diye bir anlayış. Ereğli'de hiç sevmediğim bir konu, siyasette, sporda, ticarette kıskançlık ve dedikodu."

Kdz.Ereğli Belediye ve Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Posbıyık, siyaset, ticaret ve sporda ilçede inanılmaz bir kıskançlık ve dedikodu yaşandığını söyledi. Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ilçedeki spor kulüplerinin başkan ve yöneticilerine yönelik düzenlenen Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun da katıldığı programda yaptığı konuşmada, siyasette başarılı olan adamların altının oyulduğunu, çelme atıldığını, dedikodularla da ilçenin kaderinin oynandığına dikkati çekti.

"BELEDİYEYİ İYİ NOKTAYA GETİRİYORUZ"

Posbıyık, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Spor konusunda belediye olarak yardımcı olacağız. Belediyeyi çok iyi noktaya getiriyoruz. Ciğerimi sökerim belediyeyi yine iyi noktaya getireceğim. Eğri oturup doğru konuşalım. Lafım Ereğli'ye. Duyanlar duysunlar, bu memleketteki dedikodu, çekemezlik siyasette ve sporda olduğu müddetçe bizim hiç bir konuda başarı sağlamamamız mümkün değil.

ALTINI OYMAYA, ÇELME ATMAYA ÇALIŞILIYOR

Siyasette başarı sağlayamıyoruz başarılı adamın altını oymaya, çelme atmaya çalışıyoruz. Futbolda halen daha neticeye varamadık, 7-8 trilyonlar harcandı. Gelen yönetimi beğenmiyorsak tırnak kaşıyoruz inşallah yenilirde başarılı olamazlar biz geldiğimizde oluruz diye bir anlayış. Ereğli'de hiç sevmediğim bir konu, siyasette, sporda, ticarette kıskançlık ve dedikodu.

"EREĞLİ'NİN UÇMASI LAZIM"

Dedikodudan insanlar nefes alamıyor. Takım başarılı da olsa birileri dedikodu gazetelerinden durmadan ağır hakaret, laflar, çekememezlik, hiç kendi kendimizi kandırmayalım. Eğer bu kıskançlık ve dedikodu olaylarına son vermezsek ne sporda ne siyasette başarılı olabiliriz. Ereğli'de olduğu gibi kalır. Ereğli'nin siyasette ve sporda uçması lazım. Dedikodu, arkadan konuşma, kıskançlık. Beni halen çekemeyenler var sebzeci Kadir Posbıyık'ın oğlu nasıl belediye başkanı olur diye içinden atamayanlar var"