Kışla Sanayi Sitesi'nde alt yapı hizmetlerini sürdüren Ereğli Belediyesi'nin aynı çalışmaları Belen Sanayi Sitesi'nde de sürdüreceği açıklandı.

 

Ereğli Belediye Başkan Vekili Cumhur Nalcı, Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, Belen Sanayi Sitesi yönetimi ve esnaflarının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, Kışla Sanayi Sitesi'nde başlayan ve yaz döneminde asfalt çalışması ile devam edecek olan çalışmaların Belen Sanayi Sitesi'nde de yapmak istediklerini söyledi:

Sanayi sitesinde su sorunu olmadığını belirten Anıl açıklamasında şunları söyledi: Yağmur suyu hatlarını da kontrol edeceğiz. İlaveler yapacağız. Bu altyapı çalışmalarını da tamamladıktan sonra Belen Sanayi Sitesi'nin toplam 46 bin 100 m2 gibi bir imar yolu bulunuyor. Yaz döneminde ise 12 bin ton sıcak asfalt çalışması yapacağız.  Bugün sizlerinde taleplerini dinleyeceğiz ilave yapılması gerekenler varsa onları da çalışma programımıza dahil edeceğiz.