Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı günlük olaylar bültenini yayınladı.

Belgede sahtecilik gibi olayların yer aldığı bilgilendirme şu şekilde:

 

ÇAYCUMA'DA DİĞER KAZALAR

Karamusa Köyü; 13.05.2015 günü saat 12.00 sıralarında S.Ç. isimli şahıs alkollü olarak evin merdivenlerinden düşerek yaralanmıştır. Şahıs sevk edildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısınm talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

GÖKÇEBEY'DE KAYIP EŞYA VE MAL

Bakacakkadı Beldesinde; 13.05.2015 günü saat 09.00 sıralarında Z.A. isimli şahıs kendisine ait olan sürücü belgesini kaybettiğini ve tüm aramalarına rağmen bulamadığını beyan etmiştir. C.Savcısınm talimatıyla tahkikata başlanılmıştır.

DEVREK'TE RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK

Ataköy Köyünde; 13.05.2015 günü saat 13.30 sıralarında hakkında hırsızlık suçundan yakalama kararı bulunan K.S. isimli şahsın yakalanarak işlemler sırasında üzerinden çıkan başka bir kişiye ait kimliğe kendi fotoğrafını yapıştırarak kullandığı tespit edilmiştir. C.Savcısınm talimatı ile şüpheli olarak ifadesinin alınarak işlemlerinin bitimine müteakip tutuklanmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET

Süleymanbeyler Köyünde; 13.05.2015 günü saat 10.00 sıralarında Ş.Ç. isimli şahıs, komşusu A.Ç. isimli şahsa hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısınm talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

KİLİMLİ'DE İŞ KAZASI

Muslu Beldesinde; 14.05.2015 günü saat 00.00 sıralarında taşeron firma NFS şirketine ait hafriyat kamyonlarının çalışması esnasında, şantiye sahasının üst tarafında 20x20 m. ebadında paryalardan bir bölümünün, koparak yükleme yapan 1 adet dozer ve 2 adet kamyona çarptığı, çarpmanın etkisiyle kamyon şoförü H.B. isimli şahsın kamyondan atlaması sonucu yaralandığı, kaldırıldığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı, hayati tehlikesinin olmadığı anlaşılmıştır. Diğer kamyonun 50 m uçurumdan yuvarlanarak toprak yığınına kafa üstü düşmesi sonucu C.E. isimli şahsın kamyon içersinde sıkıştığı, AFAD ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak sevk edildiği Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı, hayati tehlikesinin bulunduğu bilgisi alınmıştır. C.Savcısınm talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

KOZLU'DA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

Dereköy Köyünde; 13.05.2015 günü saat 08.00 sıralarında T.K. isimli şahsın kullanmış olduğu kamyonun kasası M.E. isimli şahsın sorumlusu olduğu Türk Telekom'a ait kabloyu kopartmak suretiyle zarar verdiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısınm talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

MERKEZ İLÇE'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Alancık Köyünde; 13.05.2015 günü saat 12.00 sıralarında E.D. isimli şahıs sevk ve idaresindeki aracı ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan kayaya çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç içersinde yolcu olarak bulunan N.D. isimli şahıs sevk edildiği Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış, hayati tehlikesi yoktur. C.Savcısınm talimatı ile şüpheli şahıs ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

MERKEZ İLÇE'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Elvanpazarcık Beldesinde; 14.05.2015 günü saat 01.00 sıralarında T.A. isimli şahıs sevk ve idaresindeki aracı ile Elvanpazarcık istikametinden Kumtarla istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan E.A. isimli şahıslar sevk edildikleri Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış, hayati tehlikeleri yoktur. Araç sürücüsünün yapılan alkol kontrolünde (17) promil alkollü olduğu tespit edilmiştir. C.Savcısınm talimatı ile şüpheli şahıs ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.