Bir gurup lise öğrencisi, sokakta kurdukları  stantta sattıkları kitaplardan elde ettikleri gelir ile kanser hastası çocuklara çeşitli hediyeler aldılar.

Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde yatan kanser hastası çocuklara  hediyelerini teslim eden öğrenciler adına konuşan  Kdz. Ereğli TED Koleji 11. sınıf öğrencisi Aleyna Ayyıldız, bir süre önce Devrim Bulvarında kurdukları stantta çevreden topladıkları kitapları satıp gelir elde ettiklerini belirterek şunları söyledi: 





 “Öncelikle bu durumda bize faydası olan herkese çok teşekkür eder sevgilerimizi iletiriz. Herkesin doğduğu zamandan şu anki nefes aldığı zamana kadar hayatında birçok şey yaşamış, yeri geldiği zaman ağlamış, yeri geldiği zaman ise gülmüştür. Tüm insanlar kendi hayatında ve kendi yolundadır. Bu yolda belki sizler tek yürüyebilirsiniz ama inanın onlar bizim kadar tek başlarına yürüyecek halde değiller. Belki de bizim kadar dayanıklı ve biz kadar ayakta duracak güçleri yoktur. Lütfen sadece kendi yolunuzu değil bizden olan arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin yollarını da düşünün. Bu projede bizimle birlikte onların yüzündeki tebessümü oluşturduğunuz ve ortaya çıkardığınız için herkese tekrar teşekkür eder sevgi ve saygılarımızı sunarız.”