Karadeniz Ereğli'ye bağlı Süleymanbeyler Köyü Muhtarı Eyüp Marangoz, köyde başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarından 3 bin nüfusu köy halkının büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Marangoz, Süleymanbeyler Köyü'nün her noktasında hizmet olduğunu belirterek, Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu'na desteklerinden ve özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Marangoz konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Şunu açıkça söylemek gerekirse 3 bin nüfuslu köy halkımız Ereğli Kaymakamımız Nazım Madenoğlu'ndan memnun. Sadece köyümüz değil ilçemizdeki tüm muhtarlarımız da Kaymakamımızın özverili çalışmalarından dolayı memnun. Şuan itibariyle Subaşı mevkisinde alt yapıda ciddi çalışmalar yapılıyor.

"İÇME SUYU HATTI BURADAN GEÇİYOR"

Kızılcapınar Barajından ilçemize verilecek olan içme suyu projesi köyümüzden geçmekte bu doğrultuda da alt yapılarda ciddi bir düzenlemeye gidilmekte. Ereğli Kaymakamımız ve Ereğli Belediye Başkanımız sorunlarımızın çözümü yeni hizmetlere ulaşma noktasında bizlere her türlü desteği sağlamakta. Kaymakamımızın çalışmaları yerinde incelemesi sürekli takip etmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Ben böyle bir kaymakam görmedim. 70 Senedir görülmeyen hizmeti kaymakamımız sayesinde oluyor. Köyümüz Ereğli kadar gereken değeri görecektir"

Muhtar Marangoz ayrıca önümüzdeki günlerde köy halkının katılımı ile düzenlenecek açılışlara Kaymakam ve belediye başkanının davet edileceğini de sözlerine ekledi.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)