Kdz.Ereğlililer Derneği Başkanı Bilgin Güven, 2018 yılında birlik ve beraberlik içerisinde çeşitli sosyal projeleri hayata geçirme çabasında olacaklarını söyledi.
Dernekte yapılan görev değişikliğinin ardından başkanlığa getirilen Güven, ekip ruhu ile hareket edeceklerini belirtti.
Üyelik çalışmalarına başladıklarını ve Kdz.Ereğli'de yaşayan herkesi kucaklayacaklarını anlatan Güven, "Üyelikler ile ilgili yeni bir çalışmamız olacak. Üyelerimize gerek ilçemizde gerekse farklı il ve ilçelerde konaklama, yemek, ulaşım, sağlık gibi çeşitli indirim imkanı sağlayacağız. Sadece ilçemizde değil gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki Kdz.Ereğlilileri de derneğimiz ile buluşturmak en büyük hedefimiz. Biz çok iyi biliyoruz ki pek çok yerde yüreği Kdz.Ereğli için atan değerlerimiz var. Yine farklı dönemlerde de çeşitli sosyal sorumluluk projelerine ekip olarak imza atacağız. Ben değil biz anlayışı ile hizmet edeceğiz" dedi.
Güven, dernek hizmet binasında yapılacak düzenlemelerle üyeleri ve misafirleri en iyi şekilde ağırlayacaklarını da sözlerine ekledi.
Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak da derneğin yapacağı her türlü faaliyete tam destek vereceklerini belirterek, "Bizim için oldukça önemli bir dernek. İyi diyaloglarımızı arttırarak devam edeceğiz. Siz ve yönetim kurulunuza başarı temennisinde bulunuyorum" sözleri ile konuştu.