AKP Kdz.Ereğli İlçe Medya Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal’ın Ormanlı yolunun yapılmamasına dönük suçlamalarına yanıt verildi.

 

AKP, Ormanlı köprüsü yol sorununun 7 ay önce çözüldüğünü ve yetkililere teşekkür edildiği belirtilen yazılı açıklamada, köprüde ayrıca karayolu ekiplerinin 1 hafta içerisinde onarım çalışması yapacağı vurgulanırken şu görüşler savunuldu:

 

YENİ HABER DEĞİL

“CHP İlçe Başkanının, 26 Temmuz 2014 tarihinde Önder Gazetesi’ne ait haber sitesinde yer alan  “Ormanlı Köprü Yolunda bakım Onarım” başlıklı haberini kendilerine referans alarak ilçe başkanımız ve partimizi ‘yalancılıkla’, ‘halkı kandırmakla’ itham etmesini bir akıl tutulması olarak görmekteyiz. Ereğli-Devrek yolu yapım çalışmaları dolayısı ile Ormanlı Köprüsü girişindeki 1 km’lik yolun,  yoğun kış şartları dolayısı ile bozulması ve sürücülerden gelen şikâyetler üzerine ilçe başkanımızın girişimleri ile Ocak ayında Karayolları yetkilileri tarafından yapılmıştır. Yolun yapımı sonrası, konu ile ilgili olarak AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlığımız tarafından hazırlanan basın bülteni 11 Ocak 2014 tarihinde basına ve kamuoyuna servis edilerek karayolları yetkililerine teşekkür edilmiş ve haber yerel basınımızda da o tarihlerde yer almıştır. 11 Ocak 2014 tarihli basın bülteninin Önder Gazetesi resmi internet sitesinde 26 Temmuz 2014’te saat 14:15 te yayınlanması ve 27 Temmuz 2014 tarihi saat 23:45’te de güncellenerek yeni bir habermiş gibi servis edilmesine de anlam verememekteyiz.

 

7 AY ÖNCE GÖNDERİLDİ

Haberi sitede gördüğümüzde ilçe başkanımız tarafından site yöneticileri aranmış ve haberin 7 ay önce gönderildiği bilgisi verilerek, bir yanlışlık mı olduğu sorulmuştur.  Site yetkilileri ise haberin kendilerine önceki gün mail ile yeni geldiğini ifade ederek haberi servis ettiklerini ifade etmişlerdir. Yedi ay önce gönderilen haberin bu tarihte yeni haber olarak yayınlanmasına da anlam verememekteyiz. Servis edilen haberde yer alan fotoğraftan da anlaşılacağı üzere ilçe başkanımız Fatih Çakır’ın üzerinde paltosu vardır. Yaz gününde palto giyilmeyeceği gün gibi aşikardır.

 

 

ÇİRKİN İTHAMLAR

Hal böyleyken; CHP ilçe Başkanının tek bir internet sitesinde yayınlanan haberi kaynak göstererek partimizi yıpratmak adına çirkin ithamlarda bulunmasını manidar buluyor ve bir akıl tutulması olarak gördüğümüzü bir kez daha ifade ediyoruz. Okuduğundan ve toplumdan bir haber olan sayın CHP ilçe Başkanının bu açıklamaları, hala yerel seçimleri kaybetmenin hezeyanı içerisinde olduğunu göstermektedir.

 

KENDİSİNE SORMALI

12 yıllık AK Parti hükümeti iktidarında yapılan yollar, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yolların toplamından daha fazla olduğu gerçeği gün gibi aşikardır. CHP zihniyetinin hayal bile edemediği çalışmaları hükümetimiz gerçekleştirmiştir. Adında ‘Halk’ olup ta,  halkla bir türlü bütünleşemeyen, halkta karşılık bulamayan ve Cumhuriyet tarihi boyunca tek parti dönemi hariç tek başına iktidar yüzü göremeyen CHP’nin ve ilçe başkanının ‘Ben Nerde Yanlış Yaptım?’ sorusunu kendisine sorması gerekiyor.

 

1 HAFTA İÇİNDE YAPILACAK

Kuruluşundan itibaren girdiği her seçimde halkımızın büyük teveccühü ile tek başına iktidar olan ve her seçim oylarını katlayarak büyüten AK Parti’yi ve yöneticilerini halkı kandırmakla itham etmesi partimizi ve halkımızın teveccühünü hazmedemeyişinin, kıskançlığının bir göstergesi olarak görmekteyiz.  Diğer yandan; Kdz.Ereğli köy ve grup yollarındaki yapım- onarım çalışmalarımız mevsim şartları çerçevesinde tüm hızıyla devam etmektedir. Bölgemizin son zamanlarda yoğun yağış alması dolayısıyla bozulan yolun yapımı için yetkililerle görüşme yapılmış olup bir hafta içerisinde yolun onarımı yapılacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız”