Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Belediye meclis üyesi adayları ve partinin Gençlik ile  Kadın Kolları Başkan ve yönetimleri ile birlikte Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ereğli Şubesini ziyaret etti.

Şube Başkanı İbrahim Sezer ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Uysal ve beraberindekiler Ereğli sorunları ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan MÜSİAD Başkanı İbrahim Sezer, Uysal ve ekibine başarılar dilerken, "İş dünyası için istikrar çok önemli. İçinde bulunduğumuz süreçten en çok etkilenen ve zarar gören iş dünyası. Elini taşının altına koyan bir sivil toplum örgütü olarak bizler ülkenin ve bölgenin selameti  ve daha iyi noktalara gelmesi için gerekeli mücadeleyi vermeye hazırız.  Ereğli'nin daha güzel noktalara gelmeye ihtiyacı var" dedi.                                                                                                                                                

AKP Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Uysal da "Ak partinin başarılı belediyecilik modelini Ereğli'ye taşıma arzusundayız” diyerek başladığı konuşmasında "Ben ve arkadaşlarım bu yola baş koyduk. Önümüzdeki günlerde Ereğli için planladığımız projeleri açıklayacağız. Ereğli'yi bu kadro ile daha iyi noktalara getireceğimize inancımız tam” sözleri ile konuştu.