Çatalağzı Zabıta komiserliği ve Sağlık ekipleri Çatalağzı'nda faaliyet gösteren berber ve kuaförlere denetim yaptı. Yapılan denetimlerde, uyulması gereken genel temizlik ve hijyen kuralları,  kullanılan sterilizasyon makineleri, dezenfektan malzemeler ve kullanım sıklıkları, çalışan personele ait portör muayeneleri kontrol edildi.
10 işletmeyi denetime tabi tutan zabıta ve sağlık ekipleri iş yeri sahiplerine ve çalışanlarına kullanılan malzemelerin (tarak, fırça, makas, ustura, cımbız, manikür-pedikür setleri) temizlenmesi, portör muayeneleri ve yasal yükümlülükler konusunda bilgi verdiler.
Denetim sonucunda 2 işletmeye portör muayene belgeleri olmaması, işletmenin taşıması gereken sıhhi şartların eksik olması, ruhsatsız olarak faaliyet göstermesi sebebiyle ihtar verildi.
Zabıta Komiseri Engin Taşdemir denetimlerle ilgili olarak "En çok özen gösterdiğimiz konulardan birisi de belde halkının sağlığıdır. Bu sebeple zabıta ekiplerimizin denetimleri de aralıksız devam edecektir" diye konuştu.