Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği çeşitli etkinliklere katılmak üzere Kdz.Ereğli’ye geldi.

 

İlk olarak Ereğli Belediyesi Kışla Halı Saha’da Beşiktaş Yaz Spor Okulu açılışına katılan Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’ı Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yöneticileri, yaz spor okuluna katılan sporcular ve aileleri karşıladı.

 

Ereğli Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik, Beşiktaş Spor Kulübü’nün geçtiğimiz yıl ilçede katıldığı 100. Yıl balosunda 2 isteğinin bulunduğunu belirterek, “Bu isteklerden biri yaz spor okulu diğeri ise kartal yuvası idi. Biz ikisini de hemen hemen bugün ile birlikte gerçekleştirmiş olduk. Kartal yuvasını derneğimizde futbol okulunu da burada açıyoruz. Futbol okulumuzun tek hedefi Beşiktaş kulübüne iyi, ahlaklı, üzerindeki formanın hakkını verebilecek futbolcular vermek istiyoruz” dedi.

 

Gösterilen ilgiye teşekkür eden ve 60 sporcunun bulunduğu Yaz Futbol Okulunun hayırlı olmasını temenni eden Kulüp Başkanı Fikret Orman, “Hayırlı uğurlu olsun, güzel çalışmalara imza atıyorlar. Ereğli’ye ikinci kez gelişim sene ye bir kez daha geleceğim gibi gözüküyor. İnşallah Ereğli’de bir de basketbol okulu açmak istiyoruz. Bir pankart vardı şurada, ‘Beşiktaş şereftir, şeref Beşiktaştır’ diye. Biz bizim aile kültürümüzde yetişmiş çocuklara spor yaptırmak onlara Beşiktaş kültürünü yaşatmak öğretmek istiyoruz. Onun için bu futbol okullarına büyük önem veriyoruz. İnşallah hepimizi temsil edecek pırıl pırıl sporcu kardeşlerimiz spor yaparlar ve inşallah burada nice değerler Beşiktaş’a gelir. Allah utandırmasın” dedi.

 

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Orman ve beraberindekiler sporcularla ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi

 

Orman gazetecilerin çıkışta, “UEFA Genel Sekreteri Gianni İnfantino tarafından Beşiktaş’ın şampiyonlar ligine daveti ile ilgili ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, “Hayırlı olsun, Karadeniz’e de Beşiktaş’a da hayırlı olsun. Ben de Karadeniz çocuğu olduğum için hoşuma gidiyor”  sözleri ile yanıtladı.

 

Kulüp Başkanı Orman daha sonrda Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal'ı makamında ziyaret etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)